Forside

tirsdag 7. juli 2009

Selvlagde esker

For noen uker siden la lisemors have ut oppskrift på å lage gave esker. I dag hadde jeg tid og anledning til å prøve meg på disse. Jeg har kjøpt papir på europris, ca 30 kr for 5 ark. For å lage eske med lokk trenger man 2 ark. Man kan også bruke helt vanlig tynne A4 ark som man har i skriver`n.Av de 2 arkene ble det litt rester igjen, og av disse skal jeg lage kort.


Her har jeg fått plass til 3 antibiotika glass i esken. Har rullet sammen sedler og puttet i glassene (jeg bruker glassene som vaser, se bilde med rosen ovenfor).

En litt hyggeligere gave å gi vekk enn bare en konvolutt med penger i ikke sant :) Oppskriften på disse eskene finner du på bloggen til Lisemors have HER

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Dette ble flott. Fin eske, blått er fint da. Jeg er eig med deg at det er jo mye hyggeligere å få penger i en slik eske enn i en kjedelig konvolutt.
  Takk for ide og at du linker til bloggen.
  Ha en fin dag :0)

  SvarSlett
 2. Hei.Jeg har ikke vært inn på bloggen din før nå.Det er så kjekt og se att det er så mange kreative folk i Norge.Ha en riktig fin Sommerdag.Bodil

  SvarSlett
 3. Så fint det ble med mønstret papir. Slike antibiotikaglass har jeg aldri tenkt på at man kan bruke slik, men jeg har lagt meg det på minne, he,he. En god ide.

  Min søster lager også eskene slik du viser over. Hun tar fluffy sløyder rundt lokket, og da blir det luksus med en gang. Hun lager smykker og legger nedi, mellom et lag av silkepapir i matchende farger.

  Barna på jobben min tegner og pynter på eskene når jeg bretter dem til dem. De stikker også bittesmå hull i lokket og tar gras og marihøner,edderkopper og diverse andre insekter nedi. Men jeg sørger alltid for at de blir satt fri igjen, hel.

  Førskolebarna klarer å brette eskene selv når jeg viser dem noen ganger.

  Vi har ikke mer morro enn vi lager selv vet du.

  Sommerklem fra Lisemoren

  SvarSlett
 4. Så fine. En god ide! Takk for tips. Hanne

  SvarSlett
 5. Kjempefin gave. Og så smart å legge pengene i små glass. Alltid kjekt med det litt ekstraordinære.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...