Forside

tirsdag 7. juli 2009

Teppe av bestemorruter og egen designet skjorte


I sommervarmen har det vært veldig greit å holde på med dette teppet i bestemorruter. Lite håndarbeide som er lett å ta med på stranden, flyet o.l. Ja snakk om fly, jeg kom meg igjennom sikkerthetskontrollen på flesland i forrige uke med 6 strikkepinner, eks antall nåler og en saks.. men vannflaska.. den var farlig den..

Teppet går i blå nyanser og jeg skal forsøke duse den litt ned med å ha annen hver rute i ensfarget hvit. Kommet over halvveis så syns selv det går ganske bra unna. Har lært å hekle disse rutene av min tante så følger ingen oppskrift, men fant en som ligner på drops design mange fine gratis oppskrifter der hvis du ønsker å hekle eller strikke.

Nå har skjortene vi bestilte på Tailorstore kommet. Her ser du guttungen på 11 år vise stolt frem sin. Han er kjempefornøyd, og det er vi også :) Kvaliteten virker kjempebra, nå gjenstår det bare å se om den holder seg bra gjennom vask og bruk.


4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Lionel messi?? som i den kjente fotballspilleren Lionel messi.. hmm kan dette stemme da? og hva i all verden takker han for?? ..noen som vet?? bør jeg slette eller??

  SvarSlett
 3. koselig at du la igjen noen ord inne hos meg :)

  hender jeg får slike kommentarer jeg også, pleier å stryke dem....


  klemmer

  SvarSlett
 4. Hei Anita! Takk for koselig kommentar :-) Selvfølgelig kan du linke til oppskriften på hekleblomstene, bare hyggelig det! Håper det blir masse fine blomster hos deg - jeg gleder meg til å se bilder...

  Alltid gøy å oppdage flere blogger med heklere! De burde det være flere av synes jeg... Jeg tror bestemorteppet ditt blir veldig lekkert med alle blåfargene. Jeg er veldig glad i blåfarger av alle slag! Kanskje det passer bra inn på den nye hytta di ;-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...