Forside

torsdag 9. juli 2009

Utrolig hva man kan lage av en serviett"Stjal" noen nydelige servietter av min mor når jeg var på besøk hos henne sist. Som takk skal hun få noen små ting.

Her har jeg laget en eske av 2 servietter. Limte den tynne delen av servietten på at vanlig A4 ark med decopage og et tynt lag over det hele. Klippet og laget så eske av den når den var helt tørr.
a
En fyrstikk eske fikk også et tynt lag med decoupage, så la jeg den ytterste delen av servietten på og forseglet det hele igjen med decoupage.

Et kubbelys fikk også litt pynt på fra servietten. Her bruker man strykejern, ha bakepapir rundt lyset og motivet og stryk på svak varme. Jeg forseglet det med matt decopage etterpå men det er ikke nødvendig.
Servietter består av 3 lag, og det er kun det ene laget med motiv man bruker når man holder på med decoupage. Jeg sitter igjen da med 2 hvite lag av servietten. På dette lyset har jeg brukt litt av den hvite servietten og skrevet "God sommer mamma Klem fra anita" , strøyk dette på baksiden av lyset. Har skrevet med blyant og ser det flyter litt utover, men bilde er veldig uskarpt, man kan lese det bedre i virkeligheten. Jeg kan ikke skrive pent så jeg skrev tekst på data`n med vivaldi skrift, printet ut og la servietten over teksten og skrev av.. herlig juks :) Så gjenstår det å se da om mamsen liker småtingene.

Har sett flere blogger og diverse forum som har skrevet om servietter og lys, man kan ikke huske hvor jeg har lest om dette så derfor kan jeg ikke linke til noen spesiell nettside.

4 kommentarer:

 1. Hei.Fin Eske og Kubblys du har laget.Takk for tippset.Mamman din blir vel gla når hun får det.Ha en riktig fin Sommerdag.Bodil

  SvarSlett
 2. Nydelige ting du har laget! Moren din blir garantert kjempeglad :)

  SvarSlett
 3. Nydelig! :)
  Decoupage er gøy!

  God bloggpause, sommer og ferie!
  Nyt dagene og livet! :)

  P.S.
  Vet at flere har problemer med å komme inn på både min og andres blogger for tiden.
  Dumt.
  Jeg har også problemer når jeg bruker webleseren Internet explorer. Når jeg bruker Mozilla fungerer alt fint.
  Tror noe av problemet ligger der....?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...