Forside

tirsdag 17. november 2009

Fyrstikkesker og antibiotika glass


Brukte antibiotika glass med nostalgisk bilde, litt perler og et lite hjerte, står på en fyrstikkeske jeg har dekorert på samme måte.
 
Store og mellomstore fyrstikk esker kan du dekorere selv enten med egne bilder av familien eller bilder du finner på  internett, dette er flotte ekstragaver sammens med kubbelys du dekorer selv.


Disse brukte antibiotika glassene bruker jeg til småvaser eller du kan også ha et tynt lite stearinlys i de. Størrelsen på disse glassene er 5-6  cm, så de er små. På bilde over ser du et pyntet og et glass uten pynt ved siden av en mellomstor fyrstikk eske.

Har du noen forslag til hva disse glassene kan brukes til er jeg glad for tips:)

21 kommentarer:

 1. Så søte små glass og fyrstikkesker.
  Det øverste bildet var bare helt vidunderlig!

  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har laget! Virkelig produktiv! Elsker ting med litt nostalgisk pynt. Tenk, så koselig å få noe sånt i gave:-)

  Nå ble jeg veldig inspirert!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 3. heisann...
  så mye fint du har laget...
  de glassene var utrolig søte, selv vill eeg brukt dem på rekke og rad til blomster...
  men hva med perler...?
  stikkedåser er så nydelig med slike bilder på,- har mang en gang tenkt å pusle med det samme,- men har ennå ikke blitt noe av...
  ha en fin kveld!

  magny***

  SvarSlett
 4. Åh så masse koselige saker du har laget:o)

  ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har laget=)!!! De glassene er bare kjempe søte=)!! Kanskje de hadde vært søte på juletreet;)!? Surr en streng rundt toppen, ha i en juleblomst og heng på treet? Her lever strømmen sitt eget liv i kveld...av-på-av-på-av...! Nyt kvelden!

  Klemmer!

  SvarSlett
 6. Hei.Virkelig nydelig.Å så lurt.Virkelig nydelige bilder.Ha en riktig fin Tirsdagskveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 7. Så mange fine stikkesker, jeg liker så godt de nostalgiske bildene. Det var veldig fint med blondene rundt også. Glassene var nydelige. Jeg ville strødd dem utover bordet med en blomst i hver, eller kanskje hengt alle i en streng og pyntet med kunstige blomster.

  Kjekt at du har meldt deg på trekningen min, tvi,tvi.

  Klem fra Lisemoren

  SvarSlett
 8. Søtt og lekkert! Flotte gaver også:-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 9. Så utrolig kreativt :) Jeg kjøpte en slik fyrstikkeske til 65 kroner...hehe ;) De glassene er jo perfekte til perler eller pilleglass evt. Fine gaver er de oxo :)

  Klem

  SvarSlett
 10. Heisan... se der ja... jammen har du produsert... Fyrstikke skene dine ble kejmepfine... og de små glassene da... herlig.. du kan henge de runt et speil med blomster i.. nå til jul kan jo det være juleblomster....

  Fikk du fatt i glansbilder.. var innom på sletten i dag..der hadde de.. skjønne kakabokser i samme serie.. pluss krus med samme skjønne mønster...

  Ha en fin kveld..
  *Klem Kerstin

  SvarSlett
 11. Så gode ideer. Det ble veldig fint med både glassene og eskene :)
  Trude :)

  SvarSlett
 12. Hei! Nydelege idèar! Ser at nokon allereie har foreslått å henge dei opp i juletreet med blomar i? Eg har alltid friske blomar i juletreet. Bruker reagensglas med streng rundt. Ellers flott å ha på rekke med blomar i. Har du kjøpt dei?

  Håper du har ein flott tysdagskveld!

  Klem frå Elin! :)

  SvarSlett
 13. Takk :)
  Tar en bachelor i varehandelsledelse på BI :)
  Trude :)

  SvarSlett
 14. ..du er jammen produktiv og flink!!
  Ser du har fått mange gode forslag :o)!!
  Gleder meg til treningsøkt med deg i morgen :o)

  Ps : Flotte bilder!

  Klem J.

  SvarSlett
 15. Så mye fint!! :o)
  I dag skal hyllen males,
  det gleder jeg meg til!
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 16. Såååå herlige de antibiotika glassene ble - snakk om gjenbruk!!! Disse likte jeg og likeså fystikkeskene, skjønne....

  Ha en fortsatt god uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 17. Sånne glass er så lure å bruke 10, 20 og 50 ml-glass er perfekte som små vaser :-)
  Ser du ahr fått mange gode forslag allerede.
  Har du tilgang på en stor trollhasse/vrihassel-kvist? Heng opp glassene med enkle hvite blomster i hvert glass i en stor trollhassel i vase :-)
  I min del av helsevesent brukes det ikke sånne glass, ingen ting skal fortynnes og de injeksjonene som settes er stort sett fra små glassampuller.
  Ha en fin dag og tusen takk for hyggelig kommentar om kjolene mine!!!!

  SvarSlett
 18. Det var kjekke gaver til jul:)

  SvarSlett
 19. Hei, hvilket decoupage lim bruker du når du dekorerer lys med prints og når du dekorerer fyrstikkeskene? =) Ser at hobbyforetningene har mange typer.

  Mvk kine

  SvarSlett
 20. Hei anonym!

  Så kjekt du liker bloggen min!

  Når jeg dekorerer fyrstikkeskene bruker jeg bare vanlig lim, enten scotch stift eller skole lim og limer bare bildet på esken., hvis du bruker vanlig kopipapir maler jeg eskene hvite først (akrylmaling)ellers vil bakgrunnen på de opprinnelige fyrstikk eskene vises igjennom. Alternativt printer du ut bildene på tykkere papir, evnt bruker 2 lag papir På antibiotika glass bruker jeg decopage beregnet for glass:)

  Når jeg har brent motivet fast på stearin lys har jeg malt over med decupage matt beregnet på papir. Tror ikke du egentlig trenger å male med decupage over, jeg gjorde for jeg var redd papiret skulle brenne. Har forsøk uten decupage og det funker fint det også. Spør evnt i hobby butikkene, de hjelper deg.

  Håper dette var til hjelp
  anita

  SvarSlett
 21. maler du sidene på eskene også, eller lar du dem være "bruksting" med dekor?

  S

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...