Forside

søndag 2. august 2009

Bloggendring

Har endret blogg utseende og fant en flott fremgangsmåte på bloggen som mine dager er. Har også innstalert Window live writer og tester ut programmet i skrivende stund.

Bildebiten virker utrolig bra, kan gjøre de

utroligste ting med bildene. Dette er er gøy! Over har jeg lagt inn fotoalbum, men ønsker jo ikke ha med teksten under bildene.. noen som vet hvordan jeg får vekk denne?

IMG_1691 IMG_1688

Veldig enkelt å skrive på bildene og også beskjære bildene, dette programmet er gratis. Du finner  tips ang dette i bloggen  som mine dager er.

Ha en strålende søndag!

9 kommentarer:

 1. Åh, dette prøvde jeg meg også på - men fikk kun opp feilmelding på bildene - slik at jeg ikk fikk publisert! Nokke shit! Holdt på i evigheter! Kanksje jeg får prøve meg igjen... :-) Fin ny blogg forresten :-)

  SvarSlett
 2. Flott blogg du har :0)))
  Ser innom deg senere også ;0)))

  SvarSlett
 3. Dette ble flott, Anita ;o)
  Gøy med litt forandring ;o)

  I går hadde vi svigermor her, og i dag kommer onkel og tante til G..
  Så vi er ikke ensomme akkurat - hehe...

  Snakkes :o)

  KlemJ.

  SvarSlett
 4. Så bra at du fikk det til. Ikke alle som klarer det har jeg forstått ;-) Når det gjelder beskjeden om "Vis fullstendig fotoalbum" så må jeg ærlig si at det vet jeg ikke. Har aldri lagt ut et helt fotoalbum i innleggene mine, kun enkeltbilder. Så det kan hende at det er en tekst som MÅ stå der som en forklaring til leserene om at man kan se hele fotoalbummet ved å trykke på linken. Bare en gjetning.

  Du får boltre deg videre med Windows. Det gjør jeg.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. Dette så spennende ut. Må nok prøve å se om jeg også får det til.

  SvarSlett
 6. Til..Hjerterommet og Som mine dager er...

  Jeg vil ogsà ha ny blogg, men jeg fàr ikke til en dritt...jeg pròver og feiler...mest feiler..

  Sànn er det, nàr man har gàtt ut pà dato...

  Flotte blogger begge to...

  varm hilsen (nesten 40 grader tidligere idag) fra Cristina og Il bel Paese...

  SvarSlett
 7. Hei!
  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Du spurte meg om valg av symaskin. Selv har jeg en Bernina 1020 som jeg kjøpte for 18 år siden. Den gangen ventet jeg mitt første barn og hadde lyst til å sy klær og tepper til ham. Jeg er veldig fornøyd med den, selv om den verken er elektronisk eller har alle finessene som nyere maskiner har. En må tenke over hva en skal bruke maskinen til tror jeg. Du kommer langt med vanlig rettsøm, men det er også greit å ha sømmer til elastiske stoffer og applikasjon. Maskinen bør ikke være for lett, da hopper den på bordet når du syr. Ikke la deg lure av alle pyntesømmene som fins, de blir nok ikke så mye brukt likevel.
  Håper dette var til hjelp for deg. Lykke til med kjøp av symaskin!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Fin blogg du har

  SvarSlett
 9. Så spennende med bloggoppussing, jeg bruker ikke dette selv, så jeg kan desverre ikke hjelpe, men du finner vel ut av det. Koselig blogg du har, legger meg til som følger. Ser at vi (ok, den er ikke min..men) har samme figur fra willow tree- artig;)
  Natti natt

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...