Forside

torsdag 22. januar 2009

Nettbutikker- skumle saker...

Skumelt å lese så mye på nettet som jeg har gjort i det siste. Havner innom de merkligste og gøyeste steder. Blir bare så fristet, og behov jeg ikke har hatt tidligere melder seg med full kraft

Bare sjekk ut disse:
Nettbutikken til Wallas verden var et av de gøye stedene. Fant disse huslyktene som jeg har forelsket meg i. Må nok legge inn en bestilling på de ja. ☺


Dette teppet fra hjem kjære hjem er akkurat et slikt teppe jeg har planlagt å sy, så istedet for å gjøre det selv har jeg valgt den enkle metoden, taste noen tastetrykk og vips så kommer den snart ned i postkasse mi.. eller mest sannsynlig på postkontoret.. ellers måtte den å krympet noe voldsomt på veien☺ Så det å surfe på nettet kan fort bli en dyr opplevelse, men fy søren så mye inspirerende det er å se og lese her inne.. øya mine går i kryss.

Neste prosjekt nå er å se om jeg kan finne noen gøye sider med klokker, klokka mi røyk her om dagen så jeg trenger sårt en ny.

8 kommentarer:

 1. Hei Corine

  Så koselig at du hadde lagt deg til som følger av bloggen min :o)
  Ser at vi har lik smak på mye, f.eks Conran serviset!

  Ønsker deg en fin torsdag...
  KLEM

  SvarSlett
 2. Kjempefin huslykt!
  Klem fra mmeg ;o)

  SvarSlett
 3. Hei,koselig med bloggvenner:)
  Så fin blogg du har;)Jeg er ganske så ny når det gjelder dette,men øvelse gjør mester sant...;hihi!
  Det gikk fint hos helsesøster,men måtte få med mannen min til å holde lille...huff,synes så synd i de når de er så små!Og han fikk en sprøyte i hvert lår,så det ble litt gråting!:)

  Ha en fin fin kveld;)
  Christinamor..

  SvarSlett
 4. Så koselig at du følger bloggen min! Var inne på nettsidene du tipset om å siklet litt, men det ble med det for denne gang. Koselig blogg du har!
  Har du laget det rosa hjertet selv?
  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 5. Oh, kjenner meg SÅ igjen. Gruer meg til mastercard-regningen kommer. ;P Det har blitt mye nettbutikksalg den siste måneden gitt! Og nå viste du meg en ny! *stønneogle*

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min:) Lekkert teppe! Elsker prikker:)
  Ønsker deg en fin helg:)

  SvarSlett
 7. Hehe, kjenner meg igjen, ja. Er jo så mye flott (og rart...) å finne på nett. Liker best sånne blogg-butikker som Dreams of Pearls- sånne ting du ikke får kjøpt på hvert eneste kjøpesenter etc. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Det er mye som frister ja.... ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...