Forside

torsdag 12. mai 2011

Vårkjole med heklet bikinioverdel

Da var endelig vårkjolen ferdig:)
Den står litt ut foran over magen og gubben synes ikke akkurat at kjolen hadde noen “slankende” effekt på meg (frekking), noen som har tips for å gjøre kjolen mindre posete rundt magen?:)
vårkjole 2
Ble ingen foring på “bikinioverdel”, men skal gå til annskaffelse av en solid pushup bh:)
vårkjoledetaljer
Underdelen har jeg sydd av et silke stoff og et fòr stoff. De to “skjørtene” er festet sammen med en strikk i livet og deretter sydd på overdelen med elastisk symaskinsøm.
våkjole søm detalj
En liten pyntesøm nederst på silke stoffet.
vårkjole bak
Bildet over viser kjolen sett bakfra.
Godt å være ferdig:)
 
 

18 kommentarer:

 1. Sommarklänningen är så ljuvligt söt och romantisk. Anita, det finns korsetter, som liksom slankar till det om du tycker det behövs, eller så kanske man kan ta bort rynkorna precis under bysten och låta tyget vara slätt där. Jag vet inte om något av tipsen är användbara. Jag hoppas du hittar en lösning som passar dig så du kan bära den fina kreationen ofta.
  Lycka till och Vänlig Kram från en Beundrarinna av Ditt Skapande!

  SvarSlett
 2. Rålekker!
  Har ingen tips dessverre... - er bare stum av beundring! :)

  SvarSlett
 3. Hei.. så flotte sjal og kjoler du lager! Vårkjolen ble nydelig.. men tips om å endre den, har jeg ikke.. Jeg følger deg gjerne videre, elsker blogger som gir meg ideer til nye prosjekter.. likte vimplene dine, artig å lage de ut av kjøkkenhånklær.
  God uke videre! ps likte neglelakken din og :)
  Hilsen En Vintage Drøm (Gunn) (trøbbel m google)

  SvarSlett
 4. Det ble en utrolig vakker kjole. En WOW-kjole! Nydelig!
  Ang. slankende effekt eller mangel på det. Hvis stoff faller fint, kan rynker på empireliv fungere slankende rundt magepartiet. Det løse stoffet skjuler magen. Men er stoffet litt stivt, blir det fort stående litt ut. Da er det lurest og droppe rynkene og heller gå for et A-snitt f.eks. Og selvfølgelig passe på at kjolen er akkurat passe løs fra bringemålet og ned. Se på kjoler du har fra før som du liker og føler deg vel i. Studer hvordan snittet er og hvordan type stoff som er brukt. Det pleier jeg å gjøre når noe ikke blir helt som jeg tenkte.
  Men du er utrolig flink og kreativ.
  EllenSand :)
  Bare trøbbel med google for tida :(

  SvarSlett
 5. Det ble en nydelig kjole :O)
  Ser at Ellen Sand har gitt deg fine tips,jeg tenkte og på at du kunne lage snitt i steden for rynker:O)
  Ha en fin dag !!!
  Hilsen Hege :O)

  SvarSlett
 6. jeg har jo sette den live - og kan bekrefte at den er superskjønn!! ser du har fått noen tips på hvordan evt få vekk den "posete" effekten (jeg syntes det var fint jeg da...). takk for hyggelig lunsj i går, vennen :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 7. Den ble kjempefin, Anita! Tips ser jeg du har fått fra Ellen.

  SvarSlett
 8. Utrolig nydelig kjole!!! Den heklede toppen er megastilig, fin fasong og med funksjonelle og fine brede stropper. Stoffet i kjolen er også nydelig. For en herlig farge! Og fine detaljer har du fått med. Ingen grunn til å være fornærmet på mannen, det er bare slik det er, 90 % av oss hadde ikke sett slankere ut i denne kjolen. Men nydelig er den uansett. Jeg synes at når den er transparent, er det fint med rynker, da vises stoffet under bedre. Kan det være at du har for mye rynker? At stoffet er videre enn det behøver å være? Håper du kan forsones med den, den er i alle fall alt for fin til ikke å bli brukt :-)

  SvarSlett
 9. Den ble knallfin! Du er flink :-) Om du dropper push-up'en glemmer sikkert gubben at den står litt ut over magen ;-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 10. Den ble utrolig fin!
  Klem

  SvarSlett
 11. Nydelig, kanskje den blir bedre om du hekler ett "bånd" mellom skjørtet og bikinidelen. Slike kjoler har en tendens til å gi selv den tynneste litt sån gravidlook.

  SvarSlett
 12. Kanskje du kunne lage legg isteden for å rynke, og ikke ha legg midt foran. Eller skrå stoffet inn øverst på skjørtet - en slags A-fasong, men ikke smalere enn at du får den på. Mange muligheter, men utrolig kjipt å sprette opp sømmer. Har du mer stoff igjen kan du sy et bredt knytebelte som festes i hekletoppen og knytes bak. Det gjør at rynkene kommer lenger ned og siluetten blir slankere.
  Uansett så er det en flott kjole og et vakkert stykke hekling. All ære til deg for det! :)

  SvarSlett
 13. Anita, lingarnet är stelt och stumt och det är annorlunda att sticka/virka med. Jag klarar i alla fall inte av det, tyvärr. När jag nu stickar i bomull/lin känns det mycket bättre. Garnet är mer följsamt.

  Ja, de som varit i Norge den 17 maj säger att det är storartat. Och du, det där med korsett är inte så dumt att ta till när man ska klämma in sig i folkdräkten. Men snörning fram klarar du det utan hjälp :-)

  Ha en himla fin dag!

  Klemiklemklem!

  SvarSlett
 14. Hei på deg, og vel overstått 17. mai.

  Jeg synes kjolen din ble aldeles nydelig ("blås i frekke gubber")

  Ønsker deg en riktig fin fin uke.

  SvarSlett
 15. Den var vakker!! Synes mannen din er litt frekk jeg;) Nydelige sjal under her- skjer ikke så mye håndarbeid her- hekler litt innimellom..

  SvarSlett
 16. Nydelig kjole!!

  Ser du har fått gode tips til ev. forandringer av skjørtedelen. Men om du ikke vil ta deg bryet å gjøre noe med det er det mulig å fremheve/smalne partiet mellom byste og midje med bånd. Fester du ett langt smalt bånd endten midt framme eller bak kan du "snøre" kjolen inn ved å krysse det flere ganger rundt kroppen. En slik litt gresk gudinne-effekt om du forstår hva jeg mener ;)

  Du vil også markere partiet under bysten bedre om du hekler en litt bred kanting (ev. omtrent som den du har som skulderstropp) og fester den i nedkant av bikinitoppen din. På mange av oss er det den smaleste omkretsen på kroppen ;)

  Uansett er kjolen vakker, og jeg kjenner at jeg skulle ønske at jeg var en reser til å hekle!! Misunnelig med andre ord :)

  SvarSlett
 17. Lag noen fester som du kan tre inn bånd på, bare en tykk, flettet tråd som festes som en hemp noen steder rundt livet.. så kan du bruke ett grått, lillatonet eller sølvgrått litt tykt silkebånd,eller noe lignende med knyting på siden som trekker fokus vekk fra magen, og strammer vekk stoffet. dette har jeg gjort på flere kjoler :) bare fest hempene, så kan du velge om du vil ha båndet der eller ikke. anbefales! GDK

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...