Forside

tirsdag 10. november 2009

Glass til bekymring

Hvor mange glass trenger man egentlig? Disse glassene har jeg kjøpt inn til hytten. Kriteriene er ganske enkle, de skal vær ok å se på og ikke for store. Et viktig poeng er jo at flest mulig glass går inn i oppvaskmaskinen samtidig:) Men så var det antallet da....
Dette er faktisk noe som kan stresse meg. Tenk om det plutselig kommer ramlende inn en haug med gjester og jeg står der med for få glass? Krisemaksimering!! Så skal man jo ikke minst ha plass til alle glassene i skapene.,
Og bør man ikke ha rød/hvitvins glass, konjakk glass, likør glass, pen glass, hverdagsglass, ut på tur glass?.. ikke rart jeg er stresset! Er det noe som heter glassangst tro?

15 kommentarer:

 1. Det finnes jo mye fint i papp :) eller plast som ser ut som glass :) Neida, men kan du ikke vente og se hva som blir behovet etterhvert? Min vin smaker like godt i melkeglass hvis vinglasset ikke er i nærheten.
  Ikke stress - kan ikke tro at besøkende regner med at du har alt på stell med en gang hytten er ny :)
  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 2. Må si jeg kjenner meg litt igjen der ja:-) Jeg får liksom aldri nok glass, eller servise, eller bestikk...Man vet jo aldri...Og så er det kjekt at det matcher. Men jeg bryr meg jo ikke om det selv når jeg er på besøk hos andre, og det gjelder nok for de fleste. Det er dessverre ikke like lett å overbevise seg selv om at det faktisk er sånn:-)

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 3. Masse glass :)

  Jeg har faktisk ikke mer enn jeg trenger nå :)
  Hehe

  SvarSlett
 4. Fine glass, men man skal jo ha plass også.
  Du får velge ut de fineste og beholde dem.
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 5. Det der er nok mest en dameting, tror jeg! Han jeg bor sammen med, drikker gjerne rødvin av melkeglass, mens jeg steiler bare ved tanken! Det smaker ikke like godt ;o) Det MÅ være rødvinsglass til rødvin! Melkeglass skal helst ikke være for store, for må en vaske opp for hånd, skal det gå an å tørke nedi det, uten å radbrekke alle fingrene! Jo takk, jeg har nok min del av glass, selv om det knuses et og annet innimellom! Men det finnes jo så mange rimelige og pene glass, ikke sant? Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Hihihihihi.... skal ikke være lett;)! Jeg har hatt alt for mye glass... og nå har jeg kuttet ned;)! Meeeen så har jeg såååå lyst på noen "grove" stettglass som kan brukes til "alt"!Lykke til med valgene;)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 7. Hei, og tusen takk for hyggelig besøk hos meg:) Yes, its good to be back :-)!! Men godt med litt avstand innimellom også!

  Glassangst ja,, haha.. det kan jeg skrive under på - siden jeg drikker av vaser! KNIIIIS, ikke helt da.. det ER glass, men det ser ut som vaser.. jeg tror de rommer bortimot 0,6 l, og jeg drikker vann som en kamel! Jeg MÅ drikke av disse - får jeg servert drikke i små glasd får jeg helst angst! Så her er det ikke antallet som teller, men størrelsen ;-D

  Kjempefint fuglehus - på min ønskeliste!!!

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 8. Hei.Skal bare si att det er ikke bare du som har mye glass.Det er flere det..Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 9. Ikke vet jeg hva det heter, men det er gøy å ha vakre ting å sette frem i hvertfall.Nydelige bilder du har tatt. Skal si det ble fint med de fotokolasjene :)

  Klem fra Lisemoren

  SvarSlett
 10. Hi, hi - ja, det er godt å være forberedt på alt!
  Fortsatt herlig uke til deg :o)

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 11. haha,
  de gjestene du ikke har nok glass til må få sugerør og drikke rett fra flasken, hoho...

  Mye å tenke på når det gjelder innkjøp til hytte!
  I know!

  Klem J.

  SvarSlett
 12. Så kjekt at du likte tingene jeg har laget=)! Det var ikke vanskelig å legge på blondekant på bildene! Du kan gjøre det på 2 måter- 1. Du kan lime på bildet før du monterer bildet der du vil ha det, 2. Du kan montere blondekanten på når bildet er limt på der det skal være. Jeg brukte skolelim og la en strek rundt kanten på bildet, la den tørke litt og så kan du legge blonden. For å få til hjørnene har jeg lagt litt lim på selve blonden og bretter blonden oppå dette for så å feste den videre på neste side....uff...var ikke så lett å forklare;)! Håper du skjønnte noe av dette;)!! Kanskje jeg får ta et nærbilde og legge det i bloggen så du kan se;)!!

  Nyt dagen=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 13. Hei igjen!

  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min!

  Angående cellofanen: Jeg er så heldig at vi har en kilometer med cellofan på rull på Galleri Skjold...Så forresten de hadde fått cellofan på Clas Ohlson, men tipper det bare var et par meter på rullen. Men hva med Binders?

  SvarSlett
 14. Uff da,,, skal ikke være lett... trenger man alle disse type glassene da??

  Jeg mikser med glassene alt etter som jeg..Hihi

  KlemO=)

  SvarSlett
 15. Hei hei.
  Kjenner meg igjen der ja, men nå har ikke jeg hytte. Jeg tror jeg ville valgt noen fin glass som var litt alround glass og hverdags glass utenom for å spare plass.
  Lykke til :)
  Klem Trude :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...