Forside

torsdag 15. oktober 2009

Grunnmur, utsikt, vask og sofa fra Ikea

Slik ser altså vår ferdige grunnmur ut på hytten. Synes den ser fryktelig liten ut jeg, og kan ikke fatte at det skal bli plass til 4 soverom, et bad, 2 boder, stue og kjøkken. Fra hjørnet på hø. side til hjørnet bakerst er det 14 m så det er nok bilde som "lyver" litt.
Her skimtes litt av sjøutsikten. Grunneier skal hogge ned trærne foran, så utsikten vil bli bedre. For å ha litt hage i forkant trakk vi hytten litt bak på tomten noe som går ut over utsikten inne fra stuen. MEN så har vi jo planer om å tilbringe de fleste dagene på hytten ute i hagen med sol og varme J Byggesettet til hytten kommer i MORGEN!! Gjett om det er en som gleder seg!! J Om en 2 ukers tid er nok hytten ferdig reist og det er "kun" innvendig igjen.

Jeg og gubben har hatt noen diskusjoner angående porselen vasken som jeg hadde innlegg om her. Jeg har vist han alle deres positive kommentarer på innlegget, men uten hell. Da jeg skjønte at slaget var tapt sa jeg at han kan få velge vask, hvis jeg kan velge sofa! kvinnelist .. J
Og YES det gikk han med på, og egentlig så er det viktigere for meg å kunne velge sofa enn vask, men det trenger jo ikke han vite…

Synes Ikea sin hjørne sofa Ektorp er veldig fin i mørk grå. Det eneste negative er at det er 2+2 seter. Mange spennende valg som skal taes i tiden fremover, og jeg GLEDER meg!!5 kommentarer:

 1. God kveld i stua.
  SÅ spennende å få se, Anita! Gleder meg utrolig til å følge med på dette hytteprosjektet!!
  Hoho, lurt av deg å benytte kvinnelist når din kjære satt med pittelitt dårlig samvittighet over å si nei til din drømmevask :o)
  Å velge sofa er både kjekt og tidkrevende...
  Mørkegrå tror jeg blir bra i en ellers lys stue.. så kan du jo ha lyse tepper og puter.. :o)
  Mørkeblå er jo også et alternativ.. fint i en maritim stue!
  Syntes hytten ser ut til å ha en grei størrelse jeg! Din eldste sønn ser jo ut som en "prikk" på det bildet!! Så det er nok større en hva bildet sier!
  Var så kjekt å prate med deg forrige dagen! Tar oss en kjapp runde rundt Tveitevannet en dag!
  Stor klem J.

  SvarSlett
 2. Så spennnede å bygge seg hytte. ;-) Vi selger hytter og nå lurer jeg veldig på hvilken hytte dere skal bygge. Skal i spenning følge med på bloggen din. Selv nyter jeg hyttelivet på Senja. Ha deilige dager, Eirin.

  SvarSlett
 3. Så spennende med helt ny hytte da. Her skal jeg jammen følge godt med. Vi har akkurat kjøpt oss en gammel hytte, den har vært i min manns familie, og ligger utrolig vakkert til.

  Vi håper vi skal få oppdatert den litt, og det er mye vi har lyst til å gjøre. Derfor blir det ekstra spennende å følge deg fremover, for her tror jeg det blir mye nyttige tips å hente.

  Lykke til med fremdriften, håper skjemaet holder :)


  Klem fra Lisemoren

  SvarSlett
 4. Hei.Så spennenes.Vi har vært igjennom samme selv Men det var får 16 år siden...Så det er lenge siden.Men vi byggde alt selv.Dro ned tømmerståker laget material i Villmark...Mye arbeid.Er snekker min bedrehalvdel så det var morro å bygge noe til seg selv...Men har ikke gjort det opp igjen.Laget møbler selv osv..Lykke til skal bli kjekt å se framåver hvordan det blir.Ha en riktig fin Fredag.Klem fra Bodil

  SvarSlett
 5. Hei! Ja er det ikke merkelig hvor lite arealet ser ut med bare grunnmuren. Det kan være vanskelig å begripe at det er plass til mange rom :) Lykke til med videre bygging!

  Og ja, jeg har fått ny header. Var på tide og fornye den. Var aldri fornøyd med den gamle så det var godt å få bytta den ut :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...