Forside

tirsdag 29. september 2009

Porselen/keramikk vask på kjøkkenet?

Er det noen som har erfaring med porselen/keramikk vasker på kjøkkenet?

Har forelsket meg helt i denne, men er det praktisk? Blir det fort riper i den og er den lett å holde ren?
Jeg skal ha et helt enkelt hvitt kjøkken fra Ikea med benkeplate i heltre eik, slik som denne:

Synes vasken gir et så landlig preg og det er jo på hytta jeg planlegger å ha den. Har sett den utstilt på Ikea og det er jo en stor og ruvende vask. Usikker på om den egner seg på et lite kjøkken....tenke tenke.. Blir glad for alle tips!! :)

PS. Takk for alle forslag til merkelapper på forrige innlegg, har fått bestilt. Legger ut bilde av de når jeg får de:)

20 kommentarer:

  1. Ingen erfaring,
    dessverre... :(
    Men veldig pent er det ihvertfall :o)
    Klem J.

    SvarSlett
  2. Både jeg og mamma har hvite porselensvasker.. synes det er såå fint og våre er det ikke mye riper i allefall! En må jo rengjøre den oftere, men er verdt det når den er så pen :)

    SvarSlett
  3. Hei!

    Vi har en sånn både hjemme og på hytta,dbl hjemme og enkel Domsjø på hytta.Den hjemme har jeg hatt i 5 år,og vi har ingen riper i vasken.Som nevnt over må den vaskes,men en stålvask må også vaskes for at den skal skinne!Med andre ord,løp og kjøp!Mvh.Minnie

    SvarSlett
  4. Hej Anita. Jeg er glad for at du kan li elefanten på min blog, men det er min egen opskift som jeg bruger til de dyr jeg sælger. Jeg tænkte på at jeg ville begynde at sælge mine opskifter for 25kr stykket. Se evt. min blogbutik www.shopdandylion.blogspot.com

    Mvh Sarah

    SvarSlett
  5. Hei
    Vi har et temmelig nytt kjøkken hvor vi valgte stålvask, men skulle jeg valgt om igjen ville jeg kanskje valgt anderledes. De hvite porselensvaskene er så fine! Men stålvasken er bygd ned i benken, det er selvfølgelig praktisk..men allikevel ville jeg nok valgt porselen hvis det gikk an å ombestemme seg :)
    Lykke til med valget :)
    Kjersti

    SvarSlett
  6. Hei!
    Lurer på det samme selv, så jeg vet ikke om jeg kan hjelpe deg stort...Har hørt både positivt og negativt om keramikk, og jeg ønsker meg fortsatt den keramiske. Ser ingen grunn til å la være i og med at du skal ha den på hytta.

    Mvh. Mette

    SvarSlett
  7. Stor dyp vask er kjempepraktisk! Var meget skeptisk men gubben insisterte. Glad for det i dag. Vasker store gryter, komfyrrister, stekebrett osv uten problem. I tillegg til at oppvask er litt "skjult" nedi vasken HVIS man ikke er så rask til å få den unna......

    SvarSlett
  8. Hei.Så fin en vask.Domt att du har problem å gjøre den ren.Min mann sier att man skal ikke bruke JIFF på poselen-kjeramikk.blir da skraper og lett for å legge seg møkk oppi...Bare ett forslag..Ha en riktig fin Tirsdagskveld.Bodil

    SvarSlett
  9. Har dessverre ingen erfaring, utanom at eg syns slike vaskar er utruleg flotte!
    Lukke til med kjøkenet:)
    Ha ein fin kveld!

    SvarSlett
  10. Jeg har heller ingen erfaring, men har veeldig lyst på en slik vask selv..synes argumentet om at den er dyp og god- slik at man lett kan vaske store ting- og at oppvasken blir litt skjult- var gode...blir det nytt kjøkken her, vil jeg ha en slik vask, kommer jo til å være en estetisk nytelse å vaske opp! Vi satte inn nytt kjøkken der vi bodde før- underlimt stålvask- og det er veldig renslig og fint med underlimt vask- men jeg husker da at det ble riper i stålvasken også;)
    Lykke til med valget!

    SvarSlett
  11. Hei! Har ingen erfaring med porselensvask på kjøkkenet, men fin skal jeg nå være enig at vasken du viser er:)
    Svar på spørsmålet ditt ang. glansbildene, så har jeg kjøpt de på en bokhandel.

    SvarSlett
  12. Vet ikke noe om disse vaskene men fine er de hvertfall!!!
    Ønsker deg en fin lørdag....selv om det regner!!!

    SvarSlett
  13. Vaskene er fine, men du må ikke bruke ting med skure effekt i for det ødelegger emaljen, flott benkeplate.

    SvarSlett
  14. Hei Anita.
    Jeg har en sånn dobbel porselensvask fra IKEA på det knøttlille kjøkkenet vårt i Spania. Syns både den er enkel å holde ren, lekker og praktisk (vi har ikke oppvaskmaskin). Blir ikke fort riper.
    Anbefaler på det varmeste:-)
    Ha en fin dag. Klem Ingrid

    SvarSlett
  15. Hallo min venn. Tenkte bare å stikke innom deg for å si at jeg vet hvor hjertene er kjøpt. Du vet de hvite med rosemønster på som du likte så godt ...

    Eva's Interiør på Lillehammer.

    Resten er opp til deg.

    Marit

    SvarSlett
  16. Ser du har samme ønskene for hyttekjøkkenet ditt som jeg har. Skulle hatt en slik liten vask med front (altså ikke nedsunken i benk). Men det har jeg ikke funnet enda. For det er liten plass på kjøkkenet mitt;)

    Ha en fin kveld.
    klem:)

    SvarSlett
  17. Heisann!

    Du kjøpte kanskje vasken????
    Jeg holder på bygge nytt bad i barndomshjemmet som jeg leier ut bla til 4 studenter. Jeg kunne godt ha tenkt meg en slik stor vask der. Hva tror du? Regner med at det vil bli vaskerom der om noen år.

    Glad for svar ;:OD)

    SvarSlett
  18. Hehe, og jeg skal på ikea idag og er redd for å miste oppvask oppi porselens/keramikkvasken slik at oppvasken knuser.. Reell bekymring??

    SvarSlett
  19. Litt seint men: kjøpte du den? Hvilket merke er vasken? Mvh

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...