Forside

tirsdag 22. september 2009

Blogg LYKKE

Tusen tusen takk alle som har lagt igjen kommentar på innlegget om hekleteppet mitt. Det er hverdagslykke for meg å komme inn på bloggen og lese de flotte og herlige tilbakemeldingene jeg får. Slike kommentarer sprer utrolig glede og varmer virkelig et blogg hjerte, så igjen, tusen tusen takk!!

Som sikkert flere med meg med barn går mye av dagene til å rydde. Finner ungenes ting på de utroligste steder. Da jeg oppdaget eldstemanns nye caps knagg må jeg innrømme at jeg dro litt på smilebåndet;)

9 kommentarer:

 1. hehe... den var jo grei!!!
  Passet jo ypperlig der, eller hva ;o)

  Alt skryt ang teppet er deg vel unt!!

  Klem J.

  SvarSlett
 2. Hei.Så koselig du har fått det på bloggen din.Fint bilde på toppen.Ja virkelig nydelig teppe så fine farger.Ha en riktig fin Høstkveld.Bodil....

  SvarSlett
 3. Jeg var lige en tur ude og udforske blogland, og så faldt jeg over din fine blog. Jeg glæder mig til at følge med i sin blå verden :)
  Knus Sarah

  SvarSlett
 4. Hei og tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg :)
  Ja ungene finner de merkeligste steder å plassere tingene sine hehe.
  , men er jo herlig og da ;)

  Flott blogg du har, her kommer jeg tilbake :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Hi-hi...ikke dumt...:-) Jeg finner stort sett alt på gulvet fra mine håpefulle!!!
  Du fortjener hver hyggelige kommentar, vettu:-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 6. Hi hi... så passet vel capsen inn akkurat der da. Den nakne figuren under fikk sikkert varmet seg litt også.

  Teppet ditt ble riktig så lekkert, så jeg melder meg inn i skrytekoret jeg også. Beundrer dere som orker slikt pirk.

  Hjertet jeg har tatt bilde av på bloggen min, fikk jeg to stk av i gave denne helgen. Fra våre bloggvenner som kom på besøk hele veien fra Drammen. Hun er også ivrig interiørblogger og har en stilsikker smak. Jeg falt i staver selv over de rosedekkede hjertene, men jeg vet altså ikke hvor de er kjøpt. Dessverre.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 7. Taak for din kommentar, og dit nye følgeskab! :D
  Jeg er tit inden på drops hjemmeside, og der ER mange fede ting, men ikke så meget hæklet synes jeg, og jeg hækler mest, jeg kan ikke rigtig huske det med strik. Jeg må snart igang igen!:) hygge!!

  SvarSlett
 8. Hei igjen Anita.
  Koselig at du likte figuren min. Om det er en sel eller ikke, det skal være usagt...syns selv den er en blanding mellom pingvin og menneske...:-)
  Jeg har 4 stk med forskjellig farge og uttrykk som symboliserer oss 4 i familien. Keramiker Dag Brattsbergengen har laget dem. Han lager utrolig kule ting, syns jeg....
  Tastes...klem Ingrid

  SvarSlett
 9. Det teppet ditt er jo virkelig flott da;) Og den capsen var hendig plassert- han har i alle fall skjønt at den ikke skulle ligge på gulvet;) Jeg sliter litt med å få toåringen min til å skjønne skikk og bruk, han har en merkelig ide om at det er mamma som skal plukke opp det han kaster på gulvet, og i går kom han glad og fornøyd inn i stua med to kg hvetemel- og etter å ha fått min fulle oppmerksomhet begynte han å spre det utover gulv, teppe og møbler..festlig liten kar ja;)
  Håper du har en fin dag!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...