Forside

fredag 7. januar 2011

Nydelig brød med lite karbohydrater:)


Dette er et nydelig brød for deg som ønsker lite karbohydrater:)
Oppskrift: (hentet fra  Ketolyse protein bakemiks boksen`s bakside)
4 egg
0.5 dl rapsolje
2 dl crème fraiche
2 dl vann
2-3 ts seltin/salt
100 g kruskakli
100 g seamfrø
100 g linfrø
75 g valnøtter evnt 100 g solsikkekjerner eller halvparten av hver totalt 100-150 g
4 dl protein bakemiks fra ketolyse, fåes på meny eller Safari
1 ss bakepulver.

Bland først alt det våte + salt så har du i alt det tørre, bakepulver taes i helt til slutt. Hell røren i en 2 l brødform, stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 40 min. Blir ca 1 karbohydrat pr. skive:)
brød2
Skjær gjerne brødet opp i skiver og frys:)

God helg!

17 kommentarer:

  1. Det så godt ut!
    God helg,
    klem :O)

    SvarSlett
  2. Mmmm - dette så saftigt og godt ut!!

    God helg, Anita!

    Klem J.

    SvarSlett
  3. Ojoj så glad jeg fant deg plutselig hos Anette Willemine!! Dette brødet så bare helt knall ut!! Prøve til helgen kanskje...

    Så må jeg bare si at den kjolen du har i headingen bare var så utrolig vakker, du er knallflink!!

    Sy og strikek gjør jeg og, men ikke uten oppskrift nei....der er jeg ikke god!!

    Gleder meg til å følge deg framover!! Legger deg til i bloggrollen min jeg...

    SvarSlett
  4. Det brødet så godt ut gitt. Ser du har fått smykkedilla mens andre har strikkedille. Jeg har også laget noen smykker og skulle hatt tid til å lage noen flere. Får se når jeg har kommet nedpå med vottebestillingene mine : )
    Ha en riktig fin helg så skal jeg titte litt mer her hos deg.
    Klem.

    SvarSlett
  5. NAm, nam - dette brødet så veldig saftigt og godt ut:) Jeg har laget Ingers rugbrød i over et år,nå får jeg prøve dette og sammenlige..

    Ønsker deg en fin helg, Anita!

    Klem Linda.

    SvarSlett
  6. Brød er SÅ godt, men jeg prøver å holde meg unna.....
    Håper du har fått en godt start på det nye året, så gøy at smykkeproduksjonen har tatt av:-) Lykke til!!
    Jeg er litt glad det er hverdag igjen og ting går som normalt, selv om det er litt travelt.
    Ønsker deg en god helg.
    Klem Ingrid:-)

    SvarSlett
  7. Det brødet så godt ut. Bake brød og lage suppe. Og en rødvin. Det er jo fredag.

    Takk for nødvendig inspirasjon :-)

    SvarSlett
  8. Takk skal du ha!

    Dette så veldig godt ut. Elsker brød med så mye godt i...

    Godhelg klem fra meg

    SvarSlett
  9. Dette så godt ut ja=)! Takk for tipset!
    Ha en herlig helg, og kos deg masse!
    Klemmer!

    SvarSlett
  10. Mmmmm - syns jeg kjenner lukta av nybakt brød helt hit :-)

    Riktig god helg - klem Siv

    SvarSlett
  11. Mmmm dette så veldig godt ut......nå ble jeg sulten
    Ha en fin helg Anita

    Klem til deg

    SvarSlett
  12. Det ser veldig godt ut! Må prøves ut..
    Klem fra Igi

    SvarSlett
  13. MMM brødet så virkelig godt ut.. noe for meg som spiser lavkarbohydrat mat..

    men nå er jeg ikke så glad i brød da.men...

    ønsker deg en fin vinterhelg

    kos deg og nyt helgen.:

    klemmer 0))

    SvarSlett
  14. Toppen att få receptet. Brödet ser verkligen gott ut. Jag bakade bröd igår, med nötkärnor, pumpafrön, aprikoser med mera. Men nästa gång det är dags att baka ska jag prova receptet Himla fin helg på dig!

    SvarSlett
  15. Tusen takk for brødoppskriften, SÅ godt ut! Hilsen fra damene på Perlehuset i Oslo hvor vi alle har spist lite med karbohydrater en lang stund.

    SvarSlett
  16. Det så utrolig godt ut! Tusen takk for at du deler oppskriften med oss!

    Ønsker deg en riktig god helg!

    Klem

    SvarSlett
  17. Takk for tips, kan være greit å vite om et (nesten) karbofritt brød, sånn om brødtrangen blir påtrengende.

    Jeg fant forresten pølser hos Birkeland i går, som de mente var uten karb, jeg har sendt produsenten en e-post for å sjekke det skikkelig, men har allerede spist svinepølse, og den var rågod. Jeg skal gi deg beskjed om jeg får positivt svar!

    SvarSlett